penktadienis, sausio 08, 2010

Paskutiniai švenčių atgarsiai arba "Elektrinis ančiukas"

Štai ir baigėsi šventinis šurmulys: pyragai suvalgyti, eglutė nupuošta, žaisliukai ir girliandos dailiai sudėliotos dėžutėse laukia kitų Kalėdų. Liko tik dovanos, kurios primena pakilią šventės nuotaiką ir tuos pačius kasmet deklamuojamus eilėraštukus. Ir kiekvienais metais, atsisėdus Kalėdų Seniui ant kelių, supykstu ant savęs, kad vėl neišmokau jokio naujo eilėraščio ar rimtesnės dainelės nei "Du gaideliai". Tiek to, svarbiausia, kad dovanų seneliukas yra labai geras ir negaili dovanų net didžiausiems tinginukams.

Dovanų pridovanota tikrai nemažai, nors šiais metais jos buvo kiek kuklesnės. Tačiau pačios mieliausios tos, kurios sukurtos savomis rankomis. Štai kokią dovanėlę įteikiau savo mažajam sūnėnui, kuris pasaulį išvydo šį rudenį.

Siuvinėjau ilgokai, bet su didžiule didžiule meile. Pusseserė, pamačiusi dar nebaigtą ančiuką, praminė jį "Elektriniu ančiuku". "Taigi jis pasišiaušęs, lyg gavęs elektros", - pakomentavo ji, kai susiraukiau nesupratusi jos pavadinimo.

Tai štai jis - "Elektrinis ančiukas" - jūsų teismui. DMC firmos dizainas "Day Dreamer". Siuvinėta DMC siūlais ant baltos 14 Aidos, iš viso 19 atspalvių.






Va dabar jau galima ir pavasario laukti ;)