sekmadienis, lapkričio 15, 2009

Jau artėja Kalėdos

Užėjau į parduotuvę ir iš džiaugsmo suplojau delnais - jau artėja Kalėdos! Čia jau vyko svarbiausi paruošiamieji darbai - vitrinos puošiamos kalėdiniais žaisliukais ir žėrinčiomis girliandomis, lentynoje išrikiuoti Kalėdų Seneliai išdidžiai glostė žilas barzdas ir rankose stipriai laikė raudonus dovanų maišus. Ech, štai ir prasidėjo pasiruošimas Kalėdoms. Ir man tai labai patinka!

Dievinu Kalėdos, jos man pati gražiausia šventė. Net gimtadienis neatneša tiek džiaugsmo, kiek ši, vaikystę primenanti, šventė. Gal todėl, jog taip turiu galimybę ne tik pati gauti dovanų, bet ir kitiems dovanoti. O dovanos Kalėdoms juk neturi būti labai įpareigojančios, rimtos. Užtenka mažo, mielo niekučio, dovanoto iš visos visos širdies.

Tai ką, pradedam ruošti dovanėles. Ir pirmoji - dvi nertos servetėlės "Snaigės sesutės". Nunėriau jas dvi, nes kažkaip maloniau dovanoti porelę. Manau, jos labai tiks močiutei - ji visada labai džiaugiasi mano rankomis sukurtais daiktais.

Beje, jei norite tokia servetėle pradžiuginti savo močiutę ar kitą artimą žmogų -brukštelkite laiškelį, nunersiu ir jums ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą