antradienis, sausio 15, 2013

KALĖDŲ ATGARSIAI

Pradžioje šio įrašo norėtųsi visus pasveikinti su Naujaisiais metais. Bet, pagal visas tradicijas, po Trijų karalių šventės kaip ir nevalia to daryti. Tad, mielieji skaitytojai, aš jus tik mintimis sveikinu su Naujaisiais Gyvatės metais :) Tegul pildosi svajonės, tegul pradėti darbai būna sėkmingai užbaigti, o pasiekti rezultatai džiugina širdį ištisus metus.

Po visų švenčių, tikriausiai, lieka nedaug malonių dalykų: šventinė nuotaika išblėsusi, piniginė ištuštėjusi, tačiau ramus poilsis ir Kalėdų senelio dovanos nuskraidina atgal į šventinį šurmulį.

Šiemet, kaip niekad, artimieji iš manęs sulaukė nedaug dovanų, nes visa galva ir energija pasinėriau į motinystės rūpestėlius. Bet, žinoma, mažosios mano princesės Kalėdų Senis neaplenkė.

Megztas komplektukas dukrytei iš 100 % merinosų vilnos, kad šildytų, bet "nesikandžiotų" :)

 
 
 
Vis dar nesusidraugauju su mezginių apdaila. Nesigauna man taip dailiai, kaip norėtųsi. Tačiau juk nereikia norėti - tiek nedaug mezgant kurti šedevrus. Na, bet gal po truputėlį po mažą žingsnelį judu į priekį. 

3 komentarai:

  1. Na tie "tufliukai" mane galutinai užvaldė. Gal kur klaidžioja jų free aprašymas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu kokie šaunūs batai, taip ir norisi žingsniuoti.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Manau, galiu čia įkelti nuorodą, kaip megzti šiuos batukus http://www.tindirindi.lt/rankdarbiai/mezgimas/megzti-vaikiski-batukai
    Danguole, ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti